2024 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda Heyecan Dorukta
198 okunma

2024 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda Heyecan Dorukta

ABONE OL
Nisan 27, 2024 17:20
2024 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda Heyecan Dorukta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Danimarkalı Andresen, Çeşme-Karşıyaka Etabında Zafer Kazandı

2024 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun yedinci ayağı olan Çeşme ve Karşıyaka arasındaki parkurda, Tobias Andresen üçüncü etap galibiyetini elde ederek liderliğini pekiştirdi. Toplam 152 sporcu, İzmir’in pitoresk rotaları üzerinde yarıştı. Etabın sonunda Andresen, 2 saat 50 dakika 58 saniyede finişe ulaşarak günün birincisi oldu.

Genel Klasmanda Van den Broek Liderliği Sürdürüyor

DSM-Firmenich PostNL takımından Frank van den Broek, genel klasmanda 25 saat 53 dakika 9 saniyelik toplam süresiyle liderliğini sürdürüyor. Turkuaz mayo onun omzunda kalmaya devam ederken, son etaba lider olarak girecek. Alman sporcu Vinzent Dorn ise tırmanış ve Türkiye güzellikleri klasmanlarında zirvede bulunuyor.

İstanbul’da Heyecan Doruğa Çıkacak

2024 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun sekizinci ve son etabı yarın İstanbul’da gerçekleşecek. 105,4 kilometrelik final etabı, Beşiktaş Meydanı’ndan başlayıp tarihi Sultanahmet Meydanı’nda sona erecek. Bisikletçiler, Akdeniz ve Ege’nin büyüleyici manzaralarından sonra İstanbul’un sokaklarında rekabet edecekler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.