Ordu’nun Altınordu ilçesindeki Gazi İlk ve Ortaokulu’nda, ‘uyum haftası’ etkinlikleri sırasında yaşanan acı olayda hayatını kaybeden birinci sınıf öğrencisi Miray Arslan’ın ölümüne sebep olan okulun beden eğitimi ve spor öğretmeni, 3. kez hakim karşısına çıktı.
Sanık öğretmen Banu Kaya, suçlamaları kabul etmeyerek, “Çocuklarım beni bekliyor” ifadelerinde bulundu. Bu sözler üzerine acılı baba Yakup Arslan, yürek burkan bir şekilde “Benim çocuğum nerede?” diye sordu.
Sanık öğretmen Banu Kaya’nın tutukluluk halinin devamına karar verilerek duruşma ileri bir tarihe ertelendi. Olayın yaşandığı tarihte aracındaki sensörlerin çalışmadığını iddia eden öğretmen, ikinci duruşmada asli kusurlu bulunmuştu.
Olay, Altınordu ilçesi Gazi İlk ve Ortaokulu’nda ‘uyum haftası’ sırasında meydana gelmişti. Birinci sınıf öğrencisi Miray Arslan, okul bahçesinde okulun beden eğitimi ve spor öğretmeni Banu Kaya’nın kullandığı cipin altında kalarak hayatını kaybetmişti.
Bu acı olayın yargılama süreci devam ederken, Miray Arslan’ın ailesi ve yakın çevresi hala büyük bir üzüntü içerisinde. Olay, bir öğrencinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanmış olmasıyla toplumda derin bir endişe ve üzüntü yaratmıştı.
Reklam & İşbirliği: [email protected]