Kocaeli’nin Akse Mahallesi’nde meydana gelen sağanak yağış, 433. Sokak’ta bulunan bir sitede su baskınına neden oldu. Zemin katındaki 2 daire ile otopark su altında kaldı.
Çayırova Kaymakamlığı ve belediye ekipleri, su baskınının yaşandığı bölgede iş makineleriyle tahliye çalışmalarına başladı. Su baskını sonucu 2 dairede hasar oluşurken, otoparkta ve çevrede bulunan 7 araç zarar gördü.
Daire sahibi Hafize Görmez (42), evlerinin bir anda suyla dolduğunu belirterek, kendilerini zor dışarı attıklarını ve eşyalarının zarar gördüğünü ifade etti.
Ekipler, su altında kalan araçları kurtararak yediemin otoparkına götürdü. Su baskınının neden olduğu hasarın giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.