Yunanistan’ın başkenti Atina’da, Plaka semtinde dün sabah saatlerinde meydana gelen patlama sonucu yıkılan binadaki ölü sayısı 6’ya yükseldi. Arama kurtarma ekipleri, enkaz altından 4 ceset daha çıkardı. Daha önce 2 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı.
Hayatını kaybedenlerden 4’ünün, yıkılan binadaki dairelerden birini kısa süreliğine kiralayan ABD’li bir aile olduğu belirlendi. Diğer 2 kurbanın ise binada yaşayan yaşlı bir çift olduğu tespit edildi. Olay, Atina’nın tarihi ve turistik bölgelerinden Plaka’da yaşandı.
Plaka’daki bir apartmanda meydana gelen patlamanın nedeni henüz belirlenemedi. Patlama sonrası bina tamamen yıkılırken, bitişiğindeki binalarda da ciddi hasar oluştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]